Over ons

Sinds september 2015 is LekkerLeuk in Goor het adres in de Hof van Twente als je op zoek bent naar heerlijke bonbons, een ambachtelijke vlaai van Limburgia en nog veel meer. Zeven dagen per week staat Marsha en haar team voor je klaar met de heerlijkste ambachtelijke chocolade, heerlijke losse thee en heel veel andere leuke maar vooral lekkere producten. LekkerLeuk is ook het adres om eens gezellig bij te kletsen met een vriendin of collega. Uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Vanzelfsprekend serveren we daar iets lekkers bij. 

LekkerLeuk

Bij LekkerLeuk zijn we altijd op zoek naar lekkere en leuke producten. Bij voorkeur ambachtelijk gemaakt en producten die niet overal verkrijgbaar zijn. Lekker voor thuis bij de koffie en leuk om te geven bij een feestje of verjaardag. 


Limburgia

Ook kun je bij LekkerLeuk in Goor terecht voor de heerlijke ambachtelijke vlaaien en gebak van Limburgia. De vlaaien worden elke ochtend vers geleverd vanuit de bakkerij van Limburgia. Uiteraard kan jouw bestelling thuis of op het werk bezorgd worden.